Welkom

Bootverhuur de Otter is een onderdeel van Watersportbedrijf de Otter en ligt direct aan de loosdrechtse plassen. 

U kunt bij ons terecht voor het huren van motorsloepen en polyvalken. De polyvalken zijn in goede staat en voorzien van een buitenboordmotor en uitermate geschikt om de vijf plassen mee te bezeilen.

Met onze sloepen kunt u op de plassen blijven en bv één van de vier openbare eilanden bezoeken of u vaart het inmiddels beroemde rondje Loosdrecht, op deze 4 uur durende tocht vaart u onder meer over de werkelijk schitterende rivier de vecht en geniet u van de mooie natuur en prachtige huizen om u heen. U krijgt bij ons aan de balie alle informatie over de verschillende mogelijkheden die het gebied te bieden heeft.

Na afloop van u dagje op het water kunt u nog even heerlijk nagieten op het terras van ons café restaurant onder het genot van een hapje of een drankje.

Ook als u iets te vieren heeft bent u bij ons aan het goede adres zowel zakelijk als privé, u kunt bij ons terecht met gezelschappen tot 150 pers. Vraag u gerust naar de mogelijkheden. 

 

ARRANGEMENTEN


Bedrijfsuitjes, familiedag, vriendenuitje u bent bij ons aan het goede adres. Ons restaurant is geschikt voor groepen tot 150 personen.

Sloepentochten met of zonder begeleiding behoort ook tot de mogelijkheden met bv een diner of barbecue na afloop op het gezellige terras aan het water van ons restaurant.

Neem gerust contact met op ons voor meer informatie of een voor u op maat gemaakte offerte.

Contact:
Bootverhuur tel.nr.: 06-25229493, E-mail: info@deotterloosdrecht.nl

Restaurant:
Tel.nr.: 06-28737938, E-mail: info@eetcafedeotter.nl

ReserverenReserveren.

Reserveren kunt u online op onze verhuursite www.bootverhuurdeotter.nl , in het weekend kan dit alleen per hele dag, boot ophalen voor 11:00 uur. Geldige legitimatie verplicht en de borg kan uitsluitend contant worden voldaan. Motorboten huren kan zonder vaarbewijs en is inclusief brandstof, u krijgt bij ons uitgebreide instructie voordat u afvaart. Enige vaarervaring is verreisd.

E-mail: info@deotterloosdrecht.nl
Tel.: 06-25229493


Polyvalken


Polyvalken :
Onze prima onderhouden valken zijn voorzien van o.a. buitenboordmotor, rolfok en joystick op de helmstok dit om het zeilen en u dagje op het water zo comfortabel mogelijk te maken.


Espevaer 22

Espevaer 22 :
Ruime en comfortabele sloep geschikt voor gezelschappen t/m 10 personen.


Diesel 6.20

Diesel 6.20 :
Leuke open sloep geschikt voor gezelschappen t/m 6 personen, sloep is makkelijk te varen .


De jachthaven

Onze ruim opgezette jachthaven is al ruim 75 jaar een begrip in Loosdrecht en staat vooral bekend om haar karakteristieke uitstraling en informele gemoedelijke sfeer en is gunstig gelegen direct aan de eerste plas. De laatste jaren is er veel geinvesteerd in de infrastructuur en inmiddels is de haven van bijna alle gemakken voorzien die de moderne watersporter mag verwachten zoals o.a. nette hardhouten steigers met goede stroomvoorziening en waterpunten door de hele haven. Ook hebben wij een ruime parkeergelegenheid. U kunt bij ons voor zowel zomer als winterstalling bij ons terecht en tevens beschikken wij over een aantal overdekte ligplaatsen. In de winterstalling is er de keuze tussen droge stalling op de wal of in een van de twee stalling loodsen, u kunt er uiteraard ook voor kiezen de boot gewoon buiten in het water te laten overwinteren of in een van de waterloodsen. Wij beschikken over een twaalf Tons botenlift. Wij hanteren scherpe en concurrerende tarieven ten opzichte van andere jachthavens, wilt u weten wat de kosten voor u boot zijn bij ons neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel.nr.:035-5825356
Mail: de.otter@ziggo.nlDe Otter Loosdrecht (c)2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden